Vélemények, ajánlások a bio ágyi poloska irtásomról.

Megkérem azokat a kedves megrendelőimet, akik már tapasztalattal rendelkeznek a vegyszermentes ágyi poloska irtással kapcsolatban, írjanak néhány mondatot a benyomásaikról. Köszönettel: Tibor

Irjon véleményt a bioirto.hu oldalon megrendelt vegyszermentes ágyi poloska irtásról.

 
 
 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
E-mail címét nem tesszük közzé.
Lehetséges, hogy bejegyzése csak azután lesz látható miután ellenőriztük.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzések szerkesztésére, törlésére vagy közzétételére.
10 entries.
Zsóka Zsóka from Budapest
Nem hittem benne, hogy sikerülhet! Van egy barátom aki vegyszeres ágyipoloska irtással foglalkozik, ő is mindenáron le akart beszélni, hogy bio irtást kérjek. De én nagyon alergiás vagyok, és vannak kis kedvencek is a lakásban, ezért gondoltam megpróbálom. Azért választottam Tibort, mert telefonon is korrekt tájékoztatást adott. Nálam egyszeri irtás elég volt, három hét elteltével érdeklődött Tibor, hogy sikerült-e megszabadulni a betolakodóktól. Igen, ennek is már két hete, tehát kijelenthetem poloska mentesek vagyunk, köszönjük Tibor. Mindenkinek ajánlom. (Volt olcsóbb ajánlat, csak gőzzel irtottak volna, de én örülök, hogy Tibort vállasztottuk) Munkéjához sok sikert és jó egészséget kívánok! Zsóka
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen, örülök, hogy tudtam segíteni.
Ágnes Ágnes from Bp.
Tíz emeletes társasházban lakunk, két gyerekkel, akik még kicsik, egy aranyhörcsöggel és egy cicával. Korábban már volt poloska fertőzés a szomszédban, tudtuk, milyen nagy bajjal járt nekik a vegyszeres irtás. Most kérdeztem meg a szomszédot, mert nem emlékeztem pontosan, 9-szer irtottak náluk, közel egy évig tartott, mindent kidobáltak, sok százezer forintjukba került. Mi ezt nem akartuk, mert most mi is találtunk egyszerre több példányt, csípés nem volt senkin. Örülök, hogy megtaláltuk Tibort az interneten vegyszermentes irtást keresve. Olvastam az ajánlásokat, ezért kértem árajánlatot, hamar válaszolt. Nagyon korrektek az árai is, ezért megrendeltem a szolgáltatást. Nagyon vártuk már, hogy megszabaduljunk a dögöktől. Röviden írom, nagyon, nagyon meg voltunk elégedve a munkájával, nem kellett elmenni itthonról, a kis állatainknak sem lett semmi bajuk, pedig háromszor is kellett jönnie Tibornak, ami elmondása szerint nem gyakori. Két hét elteltével a második irtás ingyenes volt. Bár távolról jár fel dolgozni a kiszállási díja is kedvező volt, a harmadik irtást is baráti áron csinálta, így összességében is nagyon olcsón sikerült kiírtatni a bogarakat. És két hónapba se telt az egész. Csak ajánlani tudom!
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen, örülök, hogy tudtam segíteni.
A neten találtam ezt a lehetőséget, és mivel kisállataink vannak, örültem, hogy van ilyen lehetőség. Tibor nagyon korrekt és becsületes ember.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Igazán köszönöm, örülök, hogy segíthettem!
Nóra Nóra from Budapest
A vegyszeres poloskairtás macerái miatt döntöttünk úgy, hogy a vegyszermentes poloskairtást választjuk. Nem csalódtunk, nagyon korrekt és segítőkész volt Tibor. A kellemetlenségek pedig az első alkalom után el is múltak. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Örülök, hogy tudtam segiteni, köszönöm az ajánlást!😉
Nóra Nóra from Budapest 3. Kerület
Nem szerettem volna vegyszeres irtást, magunk és a kis állataink miatt sem. Több oldalt is megnéztem, néhányat felhívtam, de Tibor szolgáltatása volt a legszimpatikusabb, és leg komplexebb. Hamar tudta vállalni, és a következő naptól már meg is szűntek a csípések. Néhány hete már poloska mentesek vagyunk. Ár érték arányban kiváló, ajánlom mindenkinek. Köszönöm.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm, örülök, hogy segithettem.
Mariann Mariann from Budapest
Kb 5 hete vette észre a párom, hogy este fura csípések jönnek ki rajta, egy csomóban 4,5, majd egyre többször panaszkodott erre. Rajtam semmi nem volt. Majd rá két hétre találtunk egy bogarat, beazonositottam a keresővel, na kiderült, hogy ágyipoloskánk van. Olvastam, hogy a gőzölés segített sokaknak. máshol, hogy nem volt hatásos, meg drágán csinálták.Fórumokon kértem segitséget, de közben szerencsére megtaláltam Tibor hirdetését és kértem árajánlatot,azt hamar megkaptam, majd felhívtam készségesen elmagyarázta, hogy mi fog történni. én azonnal megrendeltem. Nagyon örülök, hogy elsőre őt találtam meg, mert megfizethető áron dolgozik, és ami még fontosabb elsőre sikerült kiirtania az összes ágyipoloskát. Mondta, hogy nem mindenhol sikerül elsőre, de a második irtás ingyen lett volna. Ez nagyon korrekt, ajánlom természetesen másoknak is!!! ✌️👍
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen az ajánlást. Örülök, hogy segíthettem.😊
János János from Budapest
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!👍👌 Nagy terhet vett le a válunkról, mindenkinek ajánlom. Nálunk nem sikerült elsőre megszabadulni a poloskáktól, de a garanciális második irtás végleg elpusztiotta őket. Ritkaság számba menő kedvesség jellemzo a Tibort, és nagyon precizen dolgozik. 🍺
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen, örülök, hogy sikerült.
Erika Erika from Nyíregyháza
Tibor nagyon korrekt és segítőkész volt. Az írtást hosszas levélváltás előzte meg, mert először nem hittem a kezelés hatásosságában, de minden kérdésemre türelmesen válaszolgatott. Végül rászántam magam, amit nem bántam meg. Nagyon alapos munkát végzett és hálás vagyok, hogy segített véget vetni ennek a rémálomnak, ami ki tudja hová fajult volna. Örülök hogy egyből Őt találtam meg és nem költöttem 100 ezres nagyságrendű összegeket hatástalan próbálkozásokra.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Nagyon köszönöm a kedves szavakat, örülök , hogy segíthettem.
Kiss Katalin Kiss Katalin from Budapest
Nagyon korrekt, kedves volt az Uriember! Hétvégén jött hozzánk, pontosan érkezett és mindent alaposan átfújt. A kis papagájainkat sem kellett máshova elvinni, semmi bajuk nem lett. Maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatással. Köszönjük, hogy megszabadított minket ettől a rémálomtól.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Nagyon köszönöm az értékelést, örülök , hogy segíthettem.
Ágnes Ágnes
Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkáját. Hihetetlen, hogy eltüntek ezek a dögök! Már teljesen kétségbe voltam esve mielőtt megtaláltam Tibort, 4 vegyszeres irtáson voltunk túl, és már mindent kipróbáltunk, semmi nem segitett, de a bioirtás igen. Hálás vagyok.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Nagyon köszönöm, örülök , hogy segíthettem.