Vélemények, ajánlások a bio ágyi poloska irtásomról.

Többször kérdezték, hogy miért nem a Google értékelő rendszerét használom. A válasz egyszerű, szinte mindenki arra vágyik, hogy titokban maradjon, hogy nála ágyi-poloska irtás volt. én ezt megértem, és tolerálom, ezért lehet név nélkül is ajánlást írni, vagy elmondani a rossz tapasztalatokat is.

Megkérem azokat a kedves megrendelőimet, akik már tapasztalattal rendelkeznek a vegyszermentes ágyi poloska irtással kapcsolatban, írjanak néhány mondatot a benyomásaikról. Köszönettel: Tibor

Irjon véleményt a bioirto.hu oldalon megrendelt vegyszermentes ágyi poloska irtásról.

 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név nélkül is tud ajánlást írni!
Lehetséges, hogy bejegyzése csak azután lesz látható miután ellenőriztük.
20 entries.
from Bp.
Volt részünk vegyszeres irtásokban is, és most volt szerencsénk Tibor munkáját megismerni. Én is azt mondom, soha többet vegyszerest nem szeretnék, bár semmilyet, de inkább vegyszermentest. köszönjük, sok sikert.
Lajos Lajos from 4. ker
Sajnos én már jó ideje ismerem ezeket a BOGARAKAT, szociális szférában dolgoztam, sokszor volt a különböző albérleteinkben is, mindig szenvedtünk a kiirtásukkal. Most szerencsére rátaláltam a bioirto.hu honlapra, elolvastam a véleményeket, gondoltam, ha fele igaz, akkor meglehetne próbálni. szerencsére megrendeltük, bár nem tűnt olcsónak. Szeretném elmondani, hogy megéri az árát. mindenkinek ajánlom, sokkal kényelmesebb volt a tortúra, mint a vegyszeres irtásoknál. Hálás vagyok Tibornak, további sok sikert a munkájához és jó egészséget kívánok. Lajos.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
👍 Örülök, hogy tudtam segíteni.
Krisztina Krisztina from Budapest
Nagyon köszönöm Tibornak a szakszerű és hatásos munkáját, örülök, hogy vége van a rémálomnak. Nálam nem jöhetett szóba a vegyszeres irtás, mert nagyon sok rosszat (hatástalan, drága, stb...) hallottam, olvastam róla. Nagyon elégedett és hálás vagyok Tibornak, mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!!!
Admin Reply by: Tibor Sorosi
👍 Örülök, hogy tudtam segíteni.
from Budapest
Jó szívvel tudjuk ajánlani a bio irtást. Sokkal kíméletesebb és hatékonyabb mint a vegyszeres irtás! Tibor, munkájában rugalmas, megbízható, precíz.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
👍 Örülök, hogy tudtam segíteni.
Ferenc Ferenc from 21.ker
Hálás vagyok Tibornak. Köszönöm a munkáját, és további sok sikert kívánok.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Örülök, hogy tudtam segíteni.
Cs. Cs. from Vásárosnamény
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne gyorsan, biztonságosan megszabadulni a poloskáktól.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
👍 Örülök, hogy tudtam segíteni.
Alexandra Alexandra from Bp
A mi történetünk márciusban kezdődött. Már akkor vegyszermentes irtást szerettünk volna, de olyan horribilis árakat mondtak akiket megkerestünk, hogy letettünk róla és kértünk egy vegyszeres irtást. Első alkalom után mintha többen lettek volna, gyorsan kértem még egy irtást, majd egy harmadikat. Nem segitett, Kevesebben lettek, de még csíptek minden éjjel. Ekkor már nem sajnáltuk a pénzt kihítunk egy gőzölős szakit aki néhány százezer forinttól megszabaditott minket, de a bogaraktól nem. Csak ezek után találtuk meg Tibor oldalát, a vélemények elolvasása után kértem árajánlatot. Nagyon hamar válaszolt, én pedig azonnal megrendeltem, jó egy hét múlva jött, mindent befújt, tényleg jó illat maradt utána, de még bogarak is. Mondta ő, hogy két hétig nem szabad felmosni, mert addig hat a szer, de én már teljes pánikban voltam, másnap felhívtam, hogy mit csináljak. megnyugtatott, hogy akár két hétig is csíphetnek még. Csíptek is, még a 11. napon is, de találtunk közben sok kába példányt, és döglötteket. majd a 12. naptól semmit, se csípés, semmi, csak döglötteket, amig ki nem tudtam takaritani rendesen. Aztán vége lett, hála Tibornak. Köszönjük szépen. Tanúljanak a példámból, válasszanak egy jó szakembert. Alexa
Admin Reply by: Tibor Sorosi
😊 Örülök, hogy tudtam segíteni.
Krisztina Krisztina from 8. kerület
Tulajdonképpen mindent leírtak előttem, csak egyet tudok érteni, én is nagyon örülök, hogy megtaláltuk Tibort. Köszönöm a rugalmasságát és a szakszerü munkát.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
😊 Örülök, hogy tudtam segíteni.
vv vv from Bp
Csakis vegyszermentes, csakis Tibor, ez számomra nem kérdés mostmár. Fogalmam se volt, hogy milyen csípéseim vannak, de még a bőrgyógyásznak sem. elküldtem Tibornak a fényképet, valószinűsitette, hogy ágyipoloska lesz. megrendeltem egy irtást. Mikor elkezdte hamarosan talált egy bogarat, megmutatta, majd egy egész gócot talált, borzalmas, kiráz a hideg, ha rá gondolok. Szeremcsére azóta nincsenek csipések. Ja és a szernek amit használ kimondottan jó illata van. ajánlom mindenkinek Tibort, aki szeretne megszabadulni az ágyipoloskáktól.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
😊 Örülök, hogy tudtam segíteni.
Dezső Dezső from 8. kerület
A házba évek óta járnak poloskairtk, vegyszerrel irtanak, itt is ott is, valószinűleg több lakásban van súlyos helyzet. Most hozzánk is bekerült ez a bogár, nem volt jó érzés. A feleségem ragaszkodott a bio irtáshoz, na jó én is érzékeny vagyok a szagokra, ezért belementem.Nem bántuk meg. Először még maradt néhány bogár, de második irtás sikeres lett. Ha ne adja a jóisten mégegyszer kellene irtani csakis Tibort hívjuk. Köszönjük. O. Dezső
Admin Reply by: Tibor Sorosi
😊
Zsóka Zsóka from Budapest
Nem hittem benne, hogy sikerülhet! Van egy barátom aki vegyszeres ágyipoloska irtással foglalkozik, ő is mindenáron le akart beszélni, hogy bio irtást kérjek. De én nagyon alergiás vagyok, és vannak kis kedvencek is a lakásban, ezért gondoltam megpróbálom. Azért választottam Tibort, mert telefonon is korrekt tájékoztatást adott. Nálam egyszeri irtás elég volt, három hét elteltével érdeklődött Tibor, hogy sikerült-e megszabadulni a betolakodóktól. Igen, ennek is már két hete, tehát kijelenthetem poloska mentesek vagyunk, köszönjük Tibor. Mindenkinek ajánlom. (Volt olcsóbb ajánlat, csak gőzzel irtottak volna, de én örülök, hogy Tibort vállasztottuk) Munkéjához sok sikert és jó egészséget kívánok! Zsóka
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen, örülök, hogy tudtam segíteni.
Ágnes Ágnes from Bp.
Tíz emeletes társasházban lakunk, két gyerekkel, akik még kicsik, egy aranyhörcsöggel és egy cicával. Korábban már volt poloska fertőzés a szomszédban, tudtuk, milyen nagy bajjal járt nekik a vegyszeres irtás. Most kérdeztem meg a szomszédot, mert nem emlékeztem pontosan, 9-szer irtottak náluk, közel egy évig tartott, mindent kidobáltak, sok százezer forintjukba került. Mi ezt nem akartuk, mert most mi is találtunk egyszerre több példányt, csípés nem volt senkin. Örülök, hogy megtaláltuk Tibort az interneten vegyszermentes irtást keresve. Olvastam az ajánlásokat, ezért kértem árajánlatot, hamar válaszolt. Nagyon korrektek az árai is, ezért megrendeltem a szolgáltatást. Nagyon vártuk már, hogy megszabaduljunk a dögöktől. Röviden írom, nagyon, nagyon meg voltunk elégedve a munkájával, nem kellett elmenni itthonról, a kis állatainknak sem lett semmi bajuk, pedig háromszor is kellett jönnie Tibornak, ami elmondása szerint nem gyakori. Két hét elteltével a második irtás ingyenes volt. Bár távolról jár fel dolgozni a kiszállási díja is kedvező volt, a harmadik irtást is baráti áron csinálta, így összességében is nagyon olcsón sikerült kiírtatni a bogarakat. És két hónapba se telt az egész. Csak ajánlani tudom!
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen, örülök, hogy tudtam segíteni.
A neten találtam ezt a lehetőséget, és mivel kisállataink vannak, örültem, hogy van ilyen lehetőség. Tibor nagyon korrekt és becsületes ember.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Igazán köszönöm, örülök, hogy segíthettem!
Nóra Nóra from Budapest
A vegyszeres poloskairtás macerái miatt döntöttünk úgy, hogy a vegyszermentes poloskairtást választjuk. Nem csalódtunk, nagyon korrekt és segítőkész volt Tibor. A kellemetlenségek pedig az első alkalom után el is múltak. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Örülök, hogy tudtam segiteni, köszönöm az ajánlást!😉
Nóra Nóra from Budapest 3. Kerület
Nem szerettem volna vegyszeres irtást, magunk és a kis állataink miatt sem. Több oldalt is megnéztem, néhányat felhívtam, de Tibor szolgáltatása volt a legszimpatikusabb, és leg komplexebb. Hamar tudta vállalni, és a következő naptól már meg is szűntek a csípések. Néhány hete már poloska mentesek vagyunk. Ár érték arányban kiváló, ajánlom mindenkinek. Köszönöm.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm, örülök, hogy segithettem.
Mariann Mariann from Budapest
Kb 5 hete vette észre a párom, hogy este fura csípések jönnek ki rajta, egy csomóban 4,5, majd egyre többször panaszkodott erre. Rajtam semmi nem volt. Majd rá két hétre találtunk egy bogarat, beazonositottam a keresővel, na kiderült, hogy ágyipoloskánk van. Olvastam, hogy a gőzölés segített sokaknak. máshol, hogy nem volt hatásos, meg drágán csinálták.Fórumokon kértem segitséget, de közben szerencsére megtaláltam Tibor hirdetését és kértem árajánlatot,azt hamar megkaptam, majd felhívtam készségesen elmagyarázta, hogy mi fog történni. én azonnal megrendeltem. Nagyon örülök, hogy elsőre őt találtam meg, mert megfizethető áron dolgozik, és ami még fontosabb elsőre sikerült kiirtania az összes ágyipoloskát. Mondta, hogy nem mindenhol sikerül elsőre, de a második irtás ingyen lett volna. Ez nagyon korrekt, ajánlom természetesen másoknak is!!! ✌️👍
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen az ajánlást. Örülök, hogy segíthettem.😊
János János from Budapest
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!👍👌 Nagy terhet vett le a válunkról, mindenkinek ajánlom. Nálunk nem sikerült elsőre megszabadulni a poloskáktól, de a garanciális második irtás végleg elpusztiotta őket. Ritkaság számba menő kedvesség jellemzo a Tibort, és nagyon precizen dolgozik. 🍺
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Köszönöm szépen, örülök, hogy sikerült.
Erika Erika from Nyíregyháza
Tibor nagyon korrekt és segítőkész volt. Az írtást hosszas levélváltás előzte meg, mert először nem hittem a kezelés hatásosságában, de minden kérdésemre türelmesen válaszolgatott. Végül rászántam magam, amit nem bántam meg. Nagyon alapos munkát végzett és hálás vagyok, hogy segített véget vetni ennek a rémálomnak, ami ki tudja hová fajult volna. Örülök hogy egyből Őt találtam meg és nem költöttem 100 ezres nagyságrendű összegeket hatástalan próbálkozásokra.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Nagyon köszönöm a kedves szavakat, örülök , hogy segíthettem.
Kiss Katalin Kiss Katalin from Budapest
Nagyon korrekt, kedves volt az Uriember! Hétvégén jött hozzánk, pontosan érkezett és mindent alaposan átfújt. A kis papagájainkat sem kellett máshova elvinni, semmi bajuk nem lett. Maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatással. Köszönjük, hogy megszabadított minket ettől a rémálomtól.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Nagyon köszönöm az értékelést, örülök , hogy segíthettem.
Ágnes Ágnes
Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű munkáját. Hihetetlen, hogy eltüntek ezek a dögök! Már teljesen kétségbe voltam esve mielőtt megtaláltam Tibort, 4 vegyszeres irtáson voltunk túl, és már mindent kipróbáltunk, semmi nem segitett, de a bioirtás igen. Hálás vagyok.
Admin Reply by: Tibor Sorosi
Nagyon köszönöm, örülök , hogy segíthettem.