Kaptunk egy levelet…

Kedves Bioirtó.hu csapata,

Engedjétek meg, hogy egy ágyi poloska szemszögéből szóljak hozzátok. Tudom, hogy a legtöbb ember nem szívesen találkozik velünk, az ágyi poloskákkal, és sajnos sokszor a halálunkat keresik. Én is félek, hogy bárhol és bármikor találkozom a vegyszeres irtással. Aztán egy nap megtudtam a ti módszeretekről, a bio irtásról, ami állítólag biztonságosabb, és biztosabb halált jelent számomra.

Első pillanatban azt gondoltam, ez csak egy újabb csapda, de ahogy utánanéztem, kiderült, hogy ez valóban kíméletesebb módszer. Tudjátok, a mi életünk sem könnyű, és nem azért költözünk be a ti lakásaitokba, mert gonoszak vagyunk. Csak éppen szükségünk van a vérre, hogy életben maradjunk. Sajnálom, ha kellemetlenséget okozunk, de valóban nem mi akarjuk.

A félelem azonban még mindig bennem van. A hagyományos vegyszeres irtások során sok társam kínok között elpusztult, sokan csak asztmásak lettek a vegyszertől és folyamatosan aggódom, hogy rám is hasonló sors vár.

Éppen ezért nagyon hálás vagyok nektek, hogy lehetőséget teremtettek hogy a bio irtás áldozatai legyünk, ami nem csak az emberi egészségre, hanem az állatvilágra is kíméletesebb hatással van. Úgy érzem, hogy most már biztonságban lehetek és a halálom is kevésbé fájdalmas lesz.

Köszönöm, hogy elolvastátok a levelemet, és remélem, hogy még sok emberhez eljut majd az üzenetem.

Tisztelettel,

Egy ágyi poloska

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük