Az ágyi poloska jelenlétére általában a reggel felfedezett csípésnyomok és a viszketés hívja fel a figyelmet. A megtelepedés kezdeti fázisában csak a fekhely közelében fedezhetjük fel, azonban kitűnő rejtőzködő
képessége miatt ez nem könnyű feladat. Nyomaikat először az ágykeret illesztéseinél, a matrac, huzat
varrásánál, ráncaiban keressük, amihez célszerű nagyítót és erős fényű zseblámpát használni. A megtelepedés utáni 2-3. héttől kezdődően már nem csak a csoportba tömörülő élő rovarokat,
hanem a levedlett lárvabőröket, továbbá nyomaikat, apró barna székletfoltok formájában a tapétán, a
falakon és a kárpitokon is felfedezhetjük.
Ha erre nem fordítunk figyelmet, az ágyi poloskák teljesen „belakják” a helyiséget és valamennyi
hézagban, repedésben megtelepedhetnek. Tovább olvashatja ide kattintva a régi blogomonHirdess itt

Az ágyi poloska felfedezése

A szolgáltatás

Bio Ágyipoloska irtás

A bio ágyi poloska irtást végző szolgáltató:

 Sorosi Tibor​, a bioirto.hu honlap tulajdonosa.

Üdvözlöm! ​K orábbi munkáim során megtapasztaltam, hogy milyen nagy gondot okoz az ágyi poloska fertőzöttség magyarországon. Ezért, most minden erőmet arra összpontosítom, hogy segítsek önnek megoldani ezt a problémát, azonnal és végleg.

Már a mérgező vegyszeres ágyi poloska irtásból is leginkább hármat ajánlanak a szakemberek, akkor hogyan lehet, hogy egy bio ágyi poloska irtás megoldja a problémát?

Csak olyan szert használok, amely nem okoz rezisztenciát az ágyi poloskáknál. A vegyszereket már megszokták, és ami hatásos az is csak a kifejlett példányokat pusztitja el, a petéket nem.
Az a növényi olajokat tartalmazó szer, amelyet én használok, csaknem 100 %-os hatást fejt ki, kezelés után több mint két hétig, és az ágyi poloska petéket is elpusztitja. ​ A forró szárazgőz bizonyítottan elpusztítja a petéket is. Ezért merem adni az egy irtás is elég garanciát.
  Diszkrét, felirat nélküli autóval érkezem. Elég kellemetlen, amikor hatalmas csótányokkal és ágyi poloskákkal díszített autó áll meg a ház előtt. A kíváncsi szomszéd sem fog többet látni, mint hogy egy takarító érkezett önhöz a gépeivel.  
  Becsületes, szakszerű, alapos, precíz  ágyi poloska irtást végzek, a biztonsági előírások betartása mellett (pl. előkészítés, szellőztetés) kényes helyeken is biztonságos a poloskairtás (kisgyermek és háziállat mellett is).  

BioTotal ágyipoloska irtás

A Technológiának köszönhetően, peték és a kifejlett poloskák is azonnal elpusztulnak, így nem kell ismételt irtás. A kezelés nem jár bűzzel, kellemes fenyő illat marad a helyiségben.
A kezelés alatt a helyiségben tartózkodhat,  nem kell órákra elhagyni a kezelt területet, nem kell semmit bezsákolni.
-Teljesen bio ágyipoloska irtó szert használok, neve EcoVenger (régebben EcoRaider).
-Az ágyipoloska fertőzöttség felderítése, a fertőzött területek felmérése.
-Gőzölés + légtérkezelés EcoVengeres hidegköddel, az ágyipoloskával fertőzött terület permetezése EcoVenger-rel + porozás (amennyiben igényt tart rá) a lehetséges visszafertőzés  csökkentése érdekében. 

-Azonnali hatás ismétlés nélkül.
  Egy irtás is elég garancia
Itt jegyezném meg, hogy a többi "bio ágyipoloska irtást" hirdető vállalkozásokkal szemben, akik csak max. két hét garanciát vállalnak, én két hét elteltével adom a garanciát, mivel a bio szer, két hét alatt fejti ki teljes hatását.
  Szellőztetést követően a helyiség használatba vehető.  
  Különösen ajánlott: Gyermekes családoknak, háziállatokkal élőknek, idősebbeknek, szállodáknak, hosteleknek, airbnb-szállásadóknak,
  és mindenkinek aki nem akar vegyszerben tocsogó lakásban élni.

Az összes vélemény

BioTotal Ágyipoloska irtás

Gőz kezelés
EcoVenger permet
EcoVenger hidegköd
igény esetén porozás

Egy irtás is elég garancia

Ez érdekel, de mennyibe kerül?

Kérem adja meg elérhetőségét, és rögtön átirányitjuk az árajánlat oldalra

Köszönöm, átirányitom.
Hiba