HOGYAN MŰKÖDIK AZ AFFILIATE MARKETING?

Az affiliate marketing egy olyan pénzkereseti lehetőség, amely során közvetítőként, más termékeit ajánlva, online marketinges képességeidre alapozva tehetsz szert bevételekre. Egy affiliate együttműködésben két szereplő érdekelt; a kereskedő és a közvetítő. A kereskedő felelős a termék gyártásáért, árazásáért és a vásárlókhoz való eljuttatásáért. 
A kereskedő számára az affiliate marketing egy vásárlószerzési stratégia, az affiliate marketinges pedig az értékesítést támogató partner. 
Az affiliate marketinges gyakorlatilag egy közvetítő. Az affiliate marketinges feladata a termék népszerűsítése, az érdeklődők és végső soron vásárlók szerzése. Bevételeit a segítségével eladott termékek utáni jutalékokból kapja. Sokan a hőn áhított passzív jövedelem forrásaként tekintenek az affiliate marketingre, azonban a kép jóval árnyaltabb ennél.
Affiliate marketing során mások termékeit vagy szolgáltatásait népszerűsíted egy egyedi azonosítóval ellátott link segítségével. Ha a látogató a linkeden keresztül kattint át partnered weboldalára és ott vásárol, akkor az affiliate marketinges a vásárlás értékéből meghatározott mennyiségű összeget kap jutalék formájában.
 ​ Nagyban függ a bevétel mértéke a követő link élettartamától, például ha csak 1 hónapig él a link, aki az első látogatás után 31. napon és utána vásárol, annak a vásárlásából nem kap egy fillért sem a partner. A bioirto.hu affiliate partner linkjei örök életűek.  

Legyünk partnerek!

Rendszeres  kifizetést kaphat minden egyes bio ágyipoloska irtás után, amit az ön megosztott linkjével az oldalra látogató rendelt meg. A követőlink örökké működik, határtalan lehetőségeket kínálva ezzel.

Csatlakozzon affiliate programunkhoz, és keressen, bárhol is van!

Regisztráljon partnernek